Over ons

Bij Tekenbureau Koster geloven we in de kracht van bouwen en ontwerpen met een visie. Sinds onze oprichting hebben we ons gecommitteerd aan het leveren van hoogwaardige bouwtekeningen en ontwerpoplossingen die niet alleen voldoen aan de strengste normen, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

4.8 beoordeling

4.8 / 5.0 is wat klanten ons geven.

Algemeen

Hoe het begon bij Tekenbureau Koster

Onze reis begon met een passie voor architectuur en een diepgewortelde wens om bij te dragen aan de bouwsector. Door de jaren heen hebben we een getalenteerd team van bouwtekenaars, ontwerpers en projectmanagers verzameld, die allemaal een gemeenschappelijk doel delen: uitblinken in elk project dat we aannemen.

Wat ons onderscheidt, is onze onwrikbare toewijding aan nauwkeurigheid en precisie. Elke bouwtekening die ons kantoor verlaat, is het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en grondige controle. We begrijpen dat een solide basis essentieel is voor elk succesvol bouwproject, en daarom zorgen we ervoor dat onze tekeningen elke stap van de constructie ondersteunen.

Onze innovatieve benadering van 3D-visualisatie stelt onze klanten in staat hun projecten te ervaren voordat de bouw begint. Deze geavanceerde techniek stelt hen in staat om te verkennen, te verbeteren en eventuele aanpassingen aan te brengen voordat het eerste fundament wordt gelegd.

Als oprichter van Tekenbureau Koster heb ik altijd geloofd in de kracht van nauwkeurige bouwtekeningen en creatieve ontwerpoplossingen. Ons team is toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid in elk project dat we aannemen. Samen streven we ernaar om de visie van onze klanten te verwezenlijken en bij te dragen aan de bouw van een betere toekomst.

Waar wij voor staan

Bij Tekenbureau Koster staan we voor innovatie, precisie en klantgerichtheid. Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen en zijn essentieel voor het behalen van uitstekende resultaten voor onze klanten. Hier zijn de drie punten waar we voor staan:

Innovatie

Ons team is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun projecten te verbeteren en te optimaliseren.

Precisie

Ons streven naar precisie garandeert dat elk detail van het ontwerp voldoet aan de hoogste normen.

Klantgerichtheid

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen.

Onze rol

We zijn trots op onze rol als partners in het succes van onze klanten. Of het nu gaat om een kleinschalige renovatie of een grootschalig nieuwbouwproject, ons team stelt zich volledig in op elk project en werkt met toewijding en vastberadenheid om de beste resultaten te leveren.

Onze rijke ervaring en diepgaande kennis van de bouwindustrie stellen ons in staat om innovatieve en duurzame ontwerpoplossingen te bieden. Bij Tekenbureau Koster geloven we in het belang van milieuvriendelijk bouwen en streven we ernaar om projecten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook de toekomstige generaties ten goede komen.

We begrijpen dat elk project uniek is en zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we ook professioneel projectbeheer en advies om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Ons team staat klaar om onze klanten door elke fase van het bouwproces te begeleiden, van concept tot oplevering.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, ervaren en innovatief team om uw bouwprojecten naar nieuwe hoogten te tillen, dan nodigen we u graag uit om contact op te nemen met Tekenbureau Koster. Samen kunnen we uw visie omzetten in werkelijkheid en een solide basis leggen voor een succesvolle toekomst. Bij Tekenbureau Koster streven we ernaar om uw project te laten schitteren met ongeëvenaarde bouwtekeningen en ontwerpoplossingen die de norm bepalen in precisie, expertise en klanttevredenheid. 

Eigenaar

Tjerk Koster

Mijn naam is Tjerk Koster en ik ben woonachtig in Oostwold (gemeente Westerkwartier). Ik heb een grote passie voor de bouw. Vanaf mijn jeugd was ik er al vol mee bezig. Ik heb de studie Bouwkunde gevolgd op zowel middelbaar beroeps onderwijs als op hoger beroeps onderwijs. Het bedenken van bouwkundige oplossingen in combinatie met het maken van ontwerpen spreekt mij heel erg aan. Daarnaast denk ik graag mee met de klant over hun wensen en kan ik de wensen vertalen op papier.

Naast deze eenmanszaak ben ik mede oprichter van KTP-engineering bv. Voor dit bedrijf verzorg ik de werktekeningen en bestellijsten van woningen die gebouwd worden met SIP-materiaal (Structural Insulated Panels). SIP panelen zijn slanke bouwpanelen met een hoge constructieve eigenschap en hebben daarnaast een hoge isolerende waarde waardoor slanker gebouwd kan worden t.o.v. traditioneel bouwen en Houtskeletbouw.

Momenteel volg ik ook een cursus omtrent BENG. Deze afkorting staat voor: Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Nieuwbouw projecten en volledige renovatie projecten moeten vanaf begin 2021 aan de nieuwe wettelijke eisen voldoen. Door de cursus kan ik gerichter met de klant meedenken in o.a. indelingen van ruimten het installatie concept en materiaal opbouwen. Hierdoor zorgen we er samen voor dat we aan het eind niet tegen de lamp lopen doordat een ontwerp bijvoorbeeld niet aan de nieuwe eisen voldoet.

Kom in contact met mij

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?